kjøpsinformasjon

Du kan kjøpe billetter i Sandnes kulturhus eller i kaféen på KINOKINO (Olav Kyrresgt.5)


Billetter kan også kjøpes via vår webside .

Du kan reservere billetter på telefon 51 60 20 10 i våre åpningstider eller hos Ticketmaster på telefon 815 33 133.

Har du behov for rullestolplass eller ledsager, ta kontakt med Sandnes kulturhus på telefon 51 60 20 10.

Alle våre konserter starter presis.

Fotografering er ikke tillatt under forestilling.


Åpningstider

Sandnes kulturhus og KINOKINO

Vi ønsker vårt publikum en strålende sommer og velkommen tilbake til mange fine opplevelser i Sandnes kunst & kulturhus til høsten!

Åpningstider i juli på KINOKINO

Ons 10:00-16:00

Tors-søn 12:00-16:00

Ellers en time før forestilling

Kulturhuset er STENGT i juli

Kulturhuset er stengt i juli

Ordinære åpningstider

Man 10.00-19.00

Tirs-fre 11.00-16.00

Lør-søn STENGT

Ellers en time før forestilling

Ordinære åpningstider KinoKino

Man-tirs STENGT

Ons-fre 18.00-22.00

Lør 11.00-16.00

Søn 12:00-17:00

Ellers 1 time før forestilling


Billettinfo

Generell billettinformasjon

Kjøpte billetter refunderes ikke

Det er viktig å forsikre seg om at man har valgt riktige billetter før billetten betales. Ta vare på billetten din, den er et verdipapir.

Pass på at du får riktig rabatt på billetten når du kjøper den

Husk å ta med rabattbeviset ditt på forestilling, det kan bli sjekket ved inngangen til salen. Det er kunden selv som er ansvarlig for å sjekke hvilke rabatter som er gjeldende til de ulike arrangementene

Billettavgift:

Billettavgiften er inkludert i prisene som er oppgitt på websiden og i det trykte programmet. Avgiften blir spesifisert når du går inn i kjøpsprosessen.

Rullestolbruker
:

Gi beskjed om du er rullestolbruker når du bestiller billetter. Vi har et begrenset antall faste rullestolplasser. Plassene selges ikke på nettet, men over telefon eller direkte i billettluken. Når du kommer til forestilling; si i fra i billettluken, så hjelper en av publikumsvertene våre deg til plassen din.

Hørselshemmede:

Stor sal i kulturhuset har IR anlegg for hørselshemmede, utstyr til dette kan lånes i resepsjonen før forestilling.

Ledsager:

Hvis du har ledsagerbevis, tilbyr vi fribillett til din ledsager. Ledsagerbeviset må framvises ved kjøp av billetter.

Rabatterte billetter:

Student-,barn- og honnørrabatt vil være tilgjengelige på de forestillingene der vi tilbyr disse rabattene.

Barnerabatt gjelder opp tom 15 år. Barn under 1 år trenger ikke å kjøpe billett dersom de sitter på fanget til en voksen.

Trygdede og personer over 67 år har mulighet til å kjøpe 1 billett til honnørpris.

Grupper:

Ønsker du å kjøpe 10 billetter eller flere til en forestilling, kan du dessverre ikke gjøre det på nett - da ringer du billettluken, og så hjelper vi deg der.

Kunne du tenke deg å bli kontaktperson for din bedrift,forening eller vennegjeng? Ta kontakt med vår Nøkkelkundeansvarlig på tlf 970 91 367 eller abf@sandnes-kulturhus.no

Reservasjon:

Vi kan reservere billetter for deg i inntil fem dager fra dagen de bestilles. For grupper (10 personer eller flere) reserverer vi i inntil fjorten dager fra bestillingsdag, eller etter nærmere avtale. Reservasjoner til store grupper kan ikke foretas på nettet.

Slik henter du ut billetten din:

Du kan få billettene sendt som e-post via billettservice.no og skrive dem ut selv, hente dem innen hentefristen i billettluken, på Narvesen eller 7 eleven. Det er også mulig å hente billettene hos Rogaland teater.

Bytte av billetter og refundering:

Hvis du ikke kan gå den dagen du har kjøpt billett til, kan vi bytte billetten til en annen dag den samme forestillingen spilles, så sant det er plasser igjen. Det er ikke mulig å bytte billetter til en annen oppsetning. Billetten må byttes senest én uke før den opprinnelige forestillingen din. Billettgebyr vil ikke bli refundert ved bytting.

Vi refunderer ikke billetter, men gjør unntak hvis vi må avlyse eller endre dato på forestillingen. Vi kontakter deg så raskt som mulig hvis vi får en avlysning, og prøver å foreta refunderingen eller bytte til ny dato så smidig for deg som mulig. Ved rolleendring, forsinkelse eller teknisk feil refunderes ikke billettene.

Når du har mistet billetten:

Fortvil ikke om du har mistet billetten din. Så lenge vi har registrert hvem som har kjøpt den med navn og/eller telefonnummer, finner vi ut av det. Vi anbefaler deg å kontakte oss så fort som mulig når du oppdager tapet, så skriver vi ut en kopibillett.


Gruppe/firma

Gruppebestilling

Ønsker du å kjøpe 10 billetter eller flere til en forestilling, ringer du billettluken 51 60 20 10. Gruppeprisen er dessverre ikke tilgjengelig på web.

Gjelder det bestilling av billetter til store grupper, kan du gjerne kontakte Nøkkelkundeansvarlig på tlf 970 91 367 eller abf@sandnes-kulturhus.no.

Kunne du tenke deg å bli kontaktperson for din bedrift, forening eller vennegjeng?

Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt med Nøkkelkundeansvarlig pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.


Abonnement

Danseabonnement KR 760,- for 4 forestillinger

Danseabonnementet består vanligvis av 3-5 utvalgte forestillinger pr.sesong og rommer både de kommersielle og de konseptuelle forestillingene.

Danseabonnementet for våren 2017 er snart på plass. Abonnement består denne sesongen av 4 forestillinger.

Torsdag 16. februar kl 19.00, Stor sal - Sandnes kulturhus. HEGE HAAGENRUD (NO) – The Rest is Silence

Onsdag 29. mars kl 19.00, Stor sal – Sandnes kulturhus. STIAN DANIELSEN/KASPER RAVNHØJ (NO/DK) – Sleeping With The Lights On

Torsdag 20.april kl 19.00, Stor sal – Sandnes kulturhus. INGUN BJØRNSGAARD PROSJEKT (NO) – Rotating Nora

Kommer for salg - Stor sal - Sandnes kulturhus. CIRKUS CIRKÖR (SE) – LIMITS

Ordinær pris er kr 1325,- Du sparer kr 565,-

OBS! ABONNEMENT KJØPES I BILLETTLUKEN I SANDNES KULTURHUS ELLER PÅ KINOKINO

Foto fra CIRKUS CIRKÖR (SE) – LIMITS. Fotograf: Mattias Edwall

Saler

Saler og seteplassering

Kulturhuset inneholder to saler, kurs- og konferanselokaler, bibliotek, restaurant og gjestehavn. I tillegg finnes det en foajé på 400 m² som brukes til konserter, selskaper og utstillinger

STOR SAL - Den store konsert- og teatersalen er husets sentrale rom. Med en 250 kvm stor scene, en orkestergrav på 97 kvm og et amfi for 650 seter, er deT rom for å sette opp store produksjoner.

LITEN SAL - Liten sal er husets black box. Salen har en gulvflate på 250 m2 og med en kapasitet på ca. 200 seter. Liten sal egner seg også bra til selskaper, kurs- og konferanser.

FOAJÈ - Foajeen strekker seg over 400 kvm, og blir brukt både som konsertlokale,selskapslokale og utstillingslokale. Restauranten Diva har også en kaffebar i foajeen.


Gavekort

Gi en opplevelse i gave!

Den perfekte gave til en opera-, ballett- teater, -dans- eller musikkinteressert, eller til en som bare er nysgjerrig!

Kortet kan brukes på alle våre forestillinger, også gjestespill.Kan benyttes til valgfri forestilling. Gavekort kan kjøpes i vår billettluke, på telefon 51602010 eller ved å trykke på Billettknappen på denne nettsiden. Du kan selv velge beløp, og mottakeren kan bruke hele kortet eller litt og litt i løpet av tiden kortet er gyldig.

Gavekortet vårt kan benyttes på alle våre forestillinger, men gjelder ikke som betalingsmiddel i restauranten

Kjøp gavekort
   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier