14 lørdager for barn i Sandnes til høsten

Nå som tilbudet er bedre kjent, kommer det flere og flere små som store til barnelørdagene i Sandnes. Problemet har vært å få folk til å stå på scenen.

Med lokale artister

Da Sandnes kunst- og kulturhus startet med dette tilbudet høsten for tre år siden, møtte 50-60 barn og voksne på forestillingene i Sandnes kulturhus eller KinoKino.

Fortsatt varierer besøkstallet, men det kan komme opp mot 200 nå, oftere rundt 100. Kulturhussjef Anders Netland mener besøket et doblet.

Sesongåpning med blues for barn i KinoKino. Steel’n Pool består av Bjarte Edland, John Josefsen og mange rare instrumenter. KinoKino 27.august.

Les hele artikkelen i aftenbladet.no PUBLISERT: 17.JUN. 2016