Aller første prøvedagen på Billy Elliot

Her er de samlet for første gang, gjengen som skal danse og synge seg gjennom musikalen Billy Elliot. Premieren er 24.januar.

Denne ettermiddagen begynte det med en omvisning i KinoKino i Sandnes, som blir deres arbeidsplass fram til jul. Da de alle var samlet i en sirkel rundt scenen, og egentlig bare ville i gang med den aller første leseprøven sammen, var tiden inne til å presentere seg. Så ville Jostein Kirkeby-Garstad snakke. Det ble det lyttet intenst.

– Det er en utrolig sterk gjeng vi har med oss, beroliget regissøren, og oppfordret de i ringen til å søke den ekte motivasjonen, ha tro på karakteren de skal spille.

Les hele artikkelen på Aftenbladet.no - publisert 23.11.2017