Sandnesposten: Ask blir yngstemann på scenen

Jesper Leporanta og Eric Backstrøm veksler om å spille hovedrollen om Billy Elliot. Sammen skal de sørge for at Ask Henrik Oftedal får en flott opplevelse i sin debut som skuespiller i en så stor oppsetning. FOTO: Frode Olsen

Fra hele landet

Snart braker det løs for gjengen som i lang tid har ligget i hardtrening for årets store satsing på musikal for Sandnes kunst- og kulturhus. Over 100 mennesker er involvert med mål om å underholde det som til sammen blir over 10.000 tilskuere.

Til å bekle alle rollene har arrangøren hentet talenter i de fleste aldre. På Smeaheia i Sandnes finner vi oppsetningens yngste. Det er litt av en oppgave som venter seks år gamle Ask Henrik Oftedal fra Smeaheia. Han er den aller yngste som deltar i oppsetningen av musikalen Billy Elliot

(....) Sandnes kunst- og kulturhus er kjent for å gjennomføre sine musikaler med god kvalitet. For å finne de beste til rollene, har arrangøren lett både lokalt og utenfor Rogalands grenser. (...)

Les hele artikkelen på sandnesposten.no TEKST/FOTO: Frode Olsen. Publisert: 21.01.2018