Audition for voksne til musikalen Billy Elliot

Sandnes kunst- og kulturhus inviterer til audition for musikalen Billy Elliot, som får premiere i Sandnes den 24. januar 2018. Auditions avholdes i Oslo 30. oktober 2016, med mulige callbacks 31. oktober.

Søknadsfrist 20. oktober 2016

Vi søker profesjonelle mannlige og kvinnelige skuespillere, dansere og musikalartister til ensemblet og til en rekke roller, blant annet Billys mor, Mr Braithwaite, Big Davey og George. Spillealder ca 30-55 år. Aktuelle kandidater må beherske både sang, dans og grunnleggende stepp. Vi søker også en dyktig mannlig ballettdanser, spillealder ca 25-30 år.

Om produksjonen:

Regi: Jostein Kirkeby-Garstad
Koreografi: Maria Wulcan
Musikalsk ansvarlig: Svein Ragnar Myklebust
Scenograf: Gjermund Andresen
Kostymedesign: Anette Werenskiold

Forestillingen produseres av Sandnes kunst- og kulturhus KF

Premiere: 24. januar 2018
Prøveperiode: 21. november – 22. desember 2017 og 2. januar – 23. januar 2018
Spilleperiode: januar-februar 2018

Forestillingen spilles på norsk, aktuelle kandidater må derfor beherske norsk som scenespråk.

Auditions avholdes i Oslo 30. oktober 2016, med mulige callbacks 31. oktober.

Vi kommer til å gjøre et utvalg blant søknadene før auditions, og vil informere alle søkere per epost så snart vi vet hvem vi ønsker å kalle inn. Detaljer angående tid og sted for auditions, materiale vi ønsker at du skal forberede, samt annen nødvendig informasjon vil komme sammen med innkalling til audition. Vi ber om forståelse for at vi ikke har kapasitet til å svare på individuelle spørsmål om dette før innkallingene blir sent ut.

Gå til søknadsskjema

Søknadsfrist 20. oktober 2016