Billy Elliot kommer til Sandnes

Om ett år er det premiere på musikalen «Billy Elliot» i Sandnes. Etter det som sannsynligvis er en historisk forsinkelse.

- Det har vel knapt skjedd før i norsk teaterverden, at en forestilling måtte utsettes ett år, bemerker kulturhussjef Anders Netland.

Men Sandnes klarte det.

Det var ganske enkelt ikke mulig å finne gode nok kandidater til den beærende rollen som unggutten Billy Elliot og hans venn Michael her lokalt. I denne musikalen er det ikke nok å være flink til å spille og synge, de som får hovedrollene må også beherske klassisk ballett og dessuten stepping.

Les hele artikkelen, som også inneholder litt om vårens program. aftenbladet.no - PUBLISERT: