Billy Elliot utsettes ett år

Premieren på "Billy Elliot" blir først i januar 2018. Sandnes kulturhus har problemer med å finne nok gutter til hovedrollene. Premieren var satt til onsdag 25.januar 2017. I april åpnet Sandnes kulturhus salget av billetter, fra premieren og til og med 3.februar. Nå kan de som har kjøpt velge om de vil ha pengene tilbake, eller ny billett til forestillingen i 2018.

Trenger gutter

Hvis vi skulle gjort dette om igjen, hadde vi startet med de opplæringsgrepene vi nå gjør, skriver kulturhussjef Anders Netland i en pressemelding.

I april sa Netland til Aftenbladet at de visste hvem som skulle få beskjed om at de var tatt ut til en av hovedrollene i den kommende musikalen “Billy Elliot.” Nå, i juni, trenes to flinke gutter opp til hovedrollene som Billy og hans kompis Michael, men det trengs minst to til.

PUBLISERT: 07.JUN. 2016 09:01 ELI NÆSHEIM