Sandnesposten: Billy tok Sandnes med storm

Musikalen Billy Elliot ble svært godt mottatt av publikum. En god del av æren ligger hos hoverolleinnehaver Jesper Leporanta. Han var knakende god i absolutt alt han gjorde fra scenen i Sandnes kunst- og kulturhus.

Sandnes kunst- og kulturhus og aktørene kunne nesten ikke fått en bedre premierekveld enn det som ble tilfelle onsdag. Billy Elliot-karakteren skal deles mellom Eric Backstrøm og Jesper Leporanta. Sistnevnte skinte på premierekvelden, og gjennomførte mer enn det noen kan forvente alderen tatt i betraktning. Selv likte han veldig godt å spille i Sandnes.

– Det var veldig høy stemning og så bra at det gikk så fint. Tenk at jeg får lov til å spille for over 10 000 mennesker til sammen. Det er bare fantastisk, sier hovedpersonen til Sandnesposten.

Les hele artikkelen på Sandnesposten.no Publisert: 24.01.2018, Tekst og foto: Frode Olsen