Disse har fått roller

Vi er fortsatt på jakt etter gutter som kan spille Chip

Disse jentene har fått roller i Skjønnheten og Udyret, som har premiere i Sandnes 9. januar:

Elida Homdron Helleland
Eline Hunstad Haugen
Feline Fredrikke Poulsson
Katarina Harestad Haukaas
Sunniva Mjølsnes
Synne Nevland

Auditionen for barna som skal spille i Skjønnheten og Udyret er ferdig, og seks flotte jenter har fått roller. Vi mangler fortsatt guttene, og vil kjøre en egen gutteaudtion etter høstferien. Vi er altså fortsatt på jakt etter tre gutter i alderen 10-11 år som skal dele på rollen som Chip.