Får sentrale roller i «Billy Elliot»-musikalen

Billy Elliot» er Sandnes kulturhus' sjette profesjonelle musikaloppsetning og blir den største satsningen som ikke er et samarbeid med et annet kulturhus eller teatre.

MUSIKAL:

Kulturhuset har tidligere satt opp «Oliver!» (2009), «Sandnes City» (2010), «Annie» (2013), «Les Misérables» (2014) og «Skjønnheten og udyret» (2015). Disse er sett av til sammen 60.500 publikummere i Sandnes kulturhus. Tas publikumstallene på oppsetning av Les Misérables i Haugesund og Kristiansand med, er musikalene sett av ca 90.000 publikummere.

Forventningene til «Billy Elliot» er derfor naturlig nok store, og nå begynner også rollene å bli besatt i musikalen som skal regisseres av Jostein Kirkeby-Garstad. Les hele artikkelen i Sandnesposten 26.04.17

Mer om musikalen BILLY ELLIOT

BILLETTER