Flyttar til Sandnes for Billy Elliot

Fire unge gutar forlet kvardagen på austlandet for å spele i Sandnes kulturhus si storsatsing Billy Elliot.

- Det er jo ein veldig fin by, seier Eric Backstrøm (13) fra Oslo. Det unge talentet sit i ein sofa på KINOKINO i Sandnes. Det er første dag i byen​, første gong han øver i desse lokala og første gong han ser scena der førestillinga skal vere.

Etter eit år med øving fekk han tysdag vite at han og Jesper Leportanta (14) deler rolla som Billy Elliot i den kjente musikalen om guten som dansar ballett medan faren trur han er på boksetrening.

Les hele artikkelen på Aftenbladet.no