Fornøyde med gatematfestival i Sandnes

Både arrangører og publikum var fornøyde med gatematfestivalen som ble avholdt for første gang i helga.

Blir nok større neste år

Det var nesten fullt rundt langbordene som var satt på rekke og rad utenfor KinoKino i Storgata lørdag. I over 20 grader og sol bød restaurantbodene på selvbrygget øl, satayspyd, byggrynspaella, gulrotsuppe og andre småretter, mens ulike artister på scenen stod for gratis underholdning.

Festivalen “Gatemat 2016” markerte både sesongstart og 75-årsjubileum for KinoKino, og gjennom dagen var det opplegg både for barn og voksne.

Les hele artikelen på aftenbladet.no her