Heksa alle liker

En heks ved navn Maj Britt skaper enkel magi i en skog befolket med trivelige vesener.

Teateranmeldelse: «Pulverheksa og vennene hennes»

Pulverheksa er tilbake på scenen i Maj Britt Andersens fargerike skikkelse. Klar for nok en landsomfattende turne med Riksteatret, og klar for å møte barn ned til tre års alder i et kulturhus nær deg.

Dette er en forestilling som er skapt for det helt unge publikum. Handlingen er enkel, lettfattelig og i blant riktig så morsom. Den utfordrer ikke redselsgenene, men appellerer til trygghetsfaktoren. Les hele anmeldelsen på vg.no