Helt ville etter Bukkene i Badeland

Bukkene Bruse er vårens store overraskelse i Sandnes kulturhus. Hvor én planlagt forestilling ble til seks nesten fulle saler.

Den første forestillingen med Riksteatrets “Bukkene Bruse på Badeland” ble lagt ut på nettet ganske tidlig, og billettene føk ut. Det var ikke så vanskelig å få en ekstraforestilling, og den ble også raskt utsolgt. Så kom nummer tre, fire, fem og seks. Nå er det kun få billetter igjen på to av forestillingene for barn fra 3 år og oppover. Les hele artikkelen på Aftenbladet.no