Her har vi to Michaler og – enn så lenge 4 Billyer.

Her er de 6 guttene fra Billy skolen i Oslo som jobber videre mot Billy Elliot musikalen som har premiere i Sandnes kulturhus 24. januar 2018

De er nå på et skyhøyt nivå med både ballett og stepping

De kom inn på Billy-skolen som store talenter og har etter det trent flere ganger i uken i 10 måneder.

De skal også trene knallhardt hjemme hele sommeren til Billy skolen starter igjen midten av august. I september kommer de over til Sandnes for å hilse på jentene og de andre i produksjonen og ikke minst regissør Jostein Kirkeby Garstad.

I november starter øvingene på kulturhuset og da vil 4 av guttene blir å flytte til Sandnes både i prøveperioden og ut spilleperioden, som blir uti februar en gang. De vil på dagtid gå på skole her i Sandnes

Guttene er fra venstre:

William Syversen Torgauten, 13 år fra Fredrikstad

Tobias Alvin Engebakken, 13 år fra Kongsvinger

Jesper Leporanta, 13 år, Oslo

Eric Backstrøm, 13 år, Oslo

Daniel Louis Olsen, 12 år, Rakkestad

Markus Rosså, 11 år Sarpsborg

Altså 6 dedikerte gutter, hvorav 4 stk to ganger i uka har pendlet inn til Bårdar i Oslo for danseundervisning.

Mer om musikalen og billetter