Her skal det blomstre opp en ny Sandnes-festival

Gatemat-festivalen i Sandnes er siste stjerne på festivalhimmelen her i distriktet. Tilfeldigvis blir det også en bursdagsfeiring på programmet.

KINOKINO 75 år

Da ideen om en egen gatemat-festival ble født i Sandnes, passet det jo godt at noen plutselig kom på å sjekke at KinoKino-bygget fyller 75 år i år.- Her har vi nok sovet litt i timen. Heller ikke historielaget hadde gitt oss et hint, men da vi jobbet med planleggingen av den nye festivalen kom noen plutselig på å sjekke når vi hadde jubileum. Det viste seg at den første kinofilmen i dette bygget ble vist i februar 1941, forteller Anders Netland, daglig leder for Sandnes kunst- og kulturhus.

Les hele artikkelen på Aftenbladet.no

Mer om Gatematfestivalen her