Husker du?

KONSERTANMELDELSE: Jo, da. Et stappfullt Sandnes Kulturhus husket 10cc, og bandet leverte en god historietime.

Kjempestemning!

​.....(...)«I’m Not In Love», en sang som etter alle parametere er storveis, framfører de varsomt med hviskende kvinnestemme på boks. Tro mot originalinnspillingen og nydelig. Når publikumsflørten «Dreadlock Holiday» (I don’t like reggae…) kommer som siste ordinære låt er det to damer som glemmer helt at de er fra Ganddal eller Julabygdå og reiser seg og danser. Topp, topp stemning. Folk klapper som om Borgli og Wirak sto på scenen og avfeide et fornuftsekteskap med Stavanger. ...(...)

Les hele konsertanmeldelsen på aftenbladet.no