Juledans i jungelen i Sandnes

Så var det klart for Steps Dansestudios juleforestilling i Sandnes kulturhus igjen. I år tilbys en vill reise i jungelen.

Ikke bare familien

De fire første forestillingene vises kommende lørdag. I løpet av to helger skal nærmere 2000 danseglade i alderen fra 4 år til 40 pluss på scenen fordelt over til sammen 14 forestillinger. 6000 store og små har alt sikret seg billett.

Dette betyr at der fortsatt er muligheter for etternølerne på samtlige av forestillingene.

Ikke bare familien

- Jeg synes det er spesielt kjekt at ikke bare familie og venner av de på scenen, men også tidligere elever, kommer for å se forestillingen. Mange av dem har flyttet fra distriktet, men tar likevel turen. Der er også andre danseglade som ønsker å se forestillingen, selv om de ikke kjenner noen som opptrer, sier en fornøyd Elisabeth Vikeså, dansepedagog og medeier i Steps Dansestudio i Stavanger.

Årets forestilling har utgangspunkt i “Jungelboken” om Mowgli og vennene hans. Hvor den fryktede tigeren Shere Khan er på jakt etter menneskevalpen, men når dyrene står sammen kan de overvinne alt.

I fjor handlet det om jul og “Reisen til julestjernen”. Også det om kampen mellom det gode og det onde. Årets “Jungelloven” er likevel noe helt annet, vill og dyrisk, med jungelbrøl, pompøse papegøyer, lurvete løver og sleipe slanger.
Tidligere har Steps Dansestudio begrenset billettkjøpet til to-tre for hver enkelt. Men i forbindelse med fjorårets 10-årsjubileum, ble det fritt fram. Dette var så populært at ordningen fortsetter også i år.

Fritt billettsalg

Steps Dansestudio hadde rundt 200 elever de første årene, nå er tallet nærmere 2000. Studioet tilbyr klasser i barnedans, street, hip hop, jazzdans, lyrisk jazz, moderne og klassisk ballett, blant annet. De fleste elevene er i alderen 10-16 år.

Se artikkel aftenbladet.no 30.11.2016