Klart for jungeldans

Laurdag er det premiere på Steps juleforestilling i Sandnes kulturhus. Men først måtte ein haug fuglar, sjiraffar, sebraer, løver, bjørnar, ulvar, slangar og svarte panterar få vita nøyaktig når og korleis de skulle på scenen for å dansa.

– Det er veldig viktig at det et noko etter dette nummeret, for det kjem til å bli ein laaang kveld.

Ein stor ring av ville dyr nikkar lydig til den vaksne, som har tropehjelm og grønn t-skjorte med skrift på: Årets juleforestilling frå Steps dansestudio har fått tittelen «Jungel Loven».

Det er tidleg ettermiddag på Sandnes kulturhus torsdag, og hundrevis av danseglade barn og unge skal tilbringa resten av dagen og kvelden her for å sy saman årets store satsing frå Steps. Dei fleste sit ute i salen, og skal snart få sjå avslutningsnummeret. Men éin gjeng sit altså i ring på scenen, foreløpig skjult av sceneteppet

Se hele artikkelen og flotte bilder på aftebladet.no her.