«Kollaps i kulissene» er en oppvisning i teatermusikalitet og energi

Det begynner dårlig, og så blir alt verre gjennom to akter. Når alt som kan går galt, kan det knapt gjøres bedre enn her.

Aftenposten

«Jeg tar den,» sier gartneren – og så ringer telefonen.

Amatørskuespillerne i Skorpen Dramatiske Selskap oppfyller alle selvpålagte krav til the show must go on i The Play that goes Wrong, denne engelske farsens originaltittel.

Der profesjonelle skuespillere ville gått hjem, gir disse aldri opp. Brann, en ustadig heis, dører som nekter å la seg lukke eller åpne unntatt når de ikke skal – ingenting setter disse entusiastiske amatørene ut av spill. Heller ikke manglende stikkord eller rekvisitter, lydkulisser som kommer inn for tidlig, ikke i det hele tatt eller er feil.

Les hele artikkelen på aftenposten.no

Mer om forestillingen

KJØP BILLETTER