Lager teater om en barndom omgitt av rus

Morten Joachim mistet både mor, bror, far og stefar til rusen. Nå skal han reise landet rundt med forestillingen «Fire begravelser og ett bryllup».

– Klokka er tre på natta, det er stup mørkt og jeg har tatt med meg et halvannet meter langt brekkjern, og står og dundrer løs på ruta. Jeg lager et skikkelig lurveleven, og etter hvert dukker det opp en del fjes i vinduene rundt forbi, sier Morten Joachim.

Se hele artikkelen på nrk.no her

Mer om forestillingen her

KJØP BILLETT