Ledig stilling som danseprodusent

Sandnes kunst- og kulturhus søker RAS danseprodusent i 50% fast ansettelse.

Søknadsfrist 5. juni

Regional Arena for Samtidsdans(RAS) er et kompetansesenter for samtidsdans i Rogaland. RAS er organisert som en avdeling i Sandnes kunst og kulturhus med støtte fra Sandnes kommune, Fylkeskommunen og kulturrådet. RAS samarbeider med flere arenaer for dans i regionen, nasjonalt og internasjonalt. RAS presenterer 20 danseforestillinger i året. I tillegg er residens, co-produksjon, publikumsutvikling og markedsføring en stor del av RAS sitt fokus.

Arbeidsoppgaver:

- Bidra med søknad- og rapportskriving for prosjekter RAS er involvert i og får støtte fra.

- Ansvar for planlegging og praktisk avvikling av danseforestillinger, festival, residens og turnésamarbeid.

- Markedsføring og pressekontakt i forbindelse med RAS programmet.

- Ansvar for publikumsutvikling og formidling rundt forestillingene.

- Vi søker en person som har et sterkt engasjement for dans.

- Må kunne jobbe strukturert og selvstendig.

- Bør være oppsøkende, aktiv og utadvendt.

- Gode kunnskaper i norsk og engelsk.

- Arbeid kveld og helg må påregnes.

- Noe reiseaktivitet må påregnes. Utdanning og erfaring fra kunstfeltet er en fordel. Lønn etter avtale.

Kontaktperson: Therese Ø. Markhus.

Email: therese.markhus@sandnes-kulturhus.no

Mobil: 92419926