Liv Ullmanns stille triumf

Liv Ullmanns oppsetning av Ingmar Bergmans «Fortrolige samtaler» er mektig og medrivende.

Teater

«Fortrolige samtaler»

Av Ingmar Bergman
Regi: Liv Ullmann

Med: Marte Engebrigtsen, Bjørn Skagestad, Kari Simonsen, Anneke von der Lippe, Mattis Herman Nyquist, Liv Bernhoft Osa, Hermann Sabado.

Nationaltheatret/Riksteatret

Sannheten gjør vondt, det samme gjør ufriheten. Og kjærligheten. Det er de enkleste og reneste spørsmålene som volder mest smerte i Liv Ullmanns «fortrolige samtaler», dramatisert av regissøren selv over Ingmar Bergmans tekst basert på dagbøkene til hans egen mor Karin om hennes ekteskap med vikarpresten Erik.

Les hele artikkelen på dagsavisen.no

Mer fra pressen:

“En gedigen teateropplevelse» VG, 5

“Mektig og medrivende (…) Et klassisk stykke teater som bærer ordets og samtalens makt inn i en ny tid» DAGSAVISEN, 5

«Menneskene tørster etter forståelse. Ullmann viser dem nettopp det» DAGBLADET, 5

«Fortrolig og sterkt» ADRESSEAVISEN

«Når Riksteatret reiser landet rundt vil det gnistre» NRK