Ønskekonsert

Sandnes symfoniorkester og Sandnes kunst og kulturhus inviterer til ønskekonsert i Sal 1 på Kinokino

Send ditt forslag innen 22. mars!

I «gamle dager» spilte orkesteret ofte i den store kinosalen. Etter kulturhuset åpnet nyttårsaften 1999/2000 har ikke symfoniorkesteret spilt på Kinokino.

Det skal bli morsomt å oppleve orkesteret på Kinokino igjen.

Men skal det bli ønskekonsert er vi avhengig av at du melder inn ønsker. Har du en klassisk favoritt? Kanskje en overtyre, marsj, fra en operette, symfoni, musikal eller filmmusikk?

Send ditt forslag til ingrid.hyldmo@sandnes.kommune.noinnen 22. mars. Forslag som blir tatt med i programmet belønnes med 2 fribilletter.

Mer om konserten og billetter her