Ny audition bare for gutter

Lørdag 25. oktober får gutter i alderen 10-11 år en ny sjanse til å forsøke seg på en rolle i "Skjønnheten og Udyret." I september stilte 71 jenter og tre gutter til audition i Sandnes kulturhus. De to jenterollene deles mellom seks heldige. Det trengs fortsatt tre gutter til én rolle.

Ny audition bare for gutter

- Vi må ha flere gutter å velge mellom, sier Anders Netland, leder for Sandnes kunst- og kulturhus og dessuten produsent for forestillingen.Se artikkel i aftenbladet.no