Sandnesposten: Abels første i Sandnes kulturhus

28.05.2018 kl 15:52

Morten Abel har aldri spilt i Sandnes kulturhus. Det skal det rettes på.

KONSERT: – Det har bare aldri falt seg sånn, bortsett fra at han skrev musikken til Jubileumsmusikalen Sandnes City i 2010. Så 19 år etter kulturhuset åpnet får vi en egen konsert med selveste Abel, opplyser Sandnes kulturhus.

Abel legger i 2018 ut på veien med splitter nye låter fra «Evig din»-platen i bagasjen, men det varsles også at hitsene står på settlisten når han fredag 9. november inntar Sandnes kulturhus.

Se artikkel i sandnesposten.no