Sandnesposten: Se bildegalleri fra premierekvelden

Premieren til musikalen Billy Elliot ble akkurat den suksessen både artister og ansatte i kulturhuset hadde drømt om.

Folk sto igjen og storkoste seg mens de klappet for artistene som leverte en flott premiereforestilling på musikalen onsdag kveld. Det var vanket taktfaste klappsalver og positive tilrop fra en fullstappet sal.

Klikk på hovedbilde for å se få noen inntrykk av premierekvelden. Se hele artikkelen på Sandnesposten.no - Publisert: 24.01.2018, Foto Frode Olsen