Slange, småbier og bananer som går

Bare litt skummelt på scenen, mente de yngste biene.

Endelig var ventetiden over for de rundt 2000 danselevene i Steps Dansestudio. Lørdag feide de første elevene nervene til side og startet årets juleforestilling i Sandnes konserthus. Forestillingen har fått navnet «Jungel Loven».

Noen opptrådte for aller første gang, mens andre kunne skilte med massiv rutine. Men selv sistnevnte kategori hadde premierenerver før forestillingen, hvor alderspennet strekker seg fra 4 til 45 år på deltakerne.

Se hele artikkelen og fantastiske bilder på aftenbladet.no her