Strålende kritikker til forestillingen PRISEN

“En teateropplevelse virkelig verdt å få med seg”

“Velspilt (..) En sann svir er det å se ringreven Helge Jordal i manesjen igjen” VG (5)

“En teateropplevelse virkelig verdt å få med seg” Adresseavisen (5)

“Velspilt og intenst” NRK

“stor skuespillerkunst (..) Jeg glemmer faktisk at jeg er på teater..” Klassekampen

“Nært og finstemt (…) Riksteatret byr på et solid stykke teaterhåndverk i alle ledd.” Vårt Land

“Haugen og Frisch gjev ei glimrande tolking av brødreparet som har mista kontakten på grunn av nag, skuldkjensle og sjalusi (...) det er framleis klangbotn i samtidsdramaet til Arthur Miller.” Scenekunst.no

“Godt teaterhåndverk i alle ledd” Aftenposten

MER OM FORESTILLINGEN

KJØP BILLETTER