TEASER FRA HØSTENS DANSEFORESTILLINGER

For deg som liker dans, kan du glede deg til ny sesong av RAS! Det er mange flotte dansekunstnere som blir presentert og som vil si noe. Selv uten ord er det ingen begrensninger hva kroppen kan formidle. Høstens danseforestillinger snakker om; makt, internett sin verden, asylsøkere sin historie med mer.

Er du klar en ny RAS sesong? Det er vi!!

Se teaser fra høstens danseforestillinger

Det er stas at Kompani Haugesund åpner RAS sesongen 10. september kl. 18.00 på Sandnes kulturhus. Det blir hele ni danseforestillinger å se i høst på Sandnes kulturhus og Stavanger konserthus. Dans fra både Norge og utlandet.

For de små mellom 0-2 år presenter dybwikdans ”Lulla” og de fra 3 år og oppover kan komme å se ”Svisj! Svosj!” der man blir tatt med inn i en tegneverden. Vi ser at barn setter veldig stor på å bli tatt med på danseforestillinger fra tidlig alder!

Molitrix har residens på RAS denne høsten og vil ha åpen studiovisning torsdag 7. September kl. 19.00 i Liten sal, Sandnes kulturhus. Det er alltid spennende å se arbeid i prosess.

Denne høsten kan man selv velge hva man vil se i danseabonnementet. Du velger tre av fem forestillinger for prisen 510,- kr.

Ønsker du å abonnere på RAS sitt nyhetsbrev, gå inn på linken NYHETSBREV under her.

Husk ettersnakk i foajen etter forestillingen.
Se hele høstens PROGRAM
Facebook www.facebook.com/samtidsdans