Tilbake i manesjen - I kveld 17.04

Ellen Horn avsluttar sine ti år som sjef for Riksteatret med å dra ut på turné som skodespelar. Fredag kveld kjem suksessen "Natten er dagens mor" til Sandnes kulturhus.

Natten er dagens mor i kulturhset fredag 17. februar

​” - Tidvis saknar ein jo si eiga dyne, barnebarna og heime. Men alt i alt er det fantastisk moro å få reisa landet rundt slik som dette. Eg ser på det som ein bonus i livet, seier Ellen Horn.” Intervju med Ellen Horn - Aftenbladet 17. april

Les hele artikkelen på aftenbladet.no

Les mer om forestillingen