Vamp-folk, opera, komikk og musikk til kulturhuset i vår

Programmet for fyrste halvdel av 2017 i kulturhuset inneheld noko for ein kvar smak.

Vårprogrammet står for tur. Innhaldet er variert i vår også, men kulturhussjefen legg ikkje skjul på at artistane alltid er meir aktive på hausten og nær jul.

Haugesundbandet Blest er blant artistane som kjem til Sandnes kunst- og kulturhus i haust. Fleire av desse har tidlegare spelt i Vamp.

Nysirkus-artistane Cirkus Cirkör frå Sverige kjem også tilbake til kulturhuset. Les hele artikkelen på sandnesposten.no Tekst: Borghild Gudmestad Publisert: 08.01.2017 kl 13:30