Vi trenger flere gutter til roller i Billy Elliot musikalen

Til musikalen Billy Elliot har vi nå på plass nesten alle skuespillerne, både store og små. Men vi mangler fremdeles 6 - 10 gutter til noen mindre roller.


Info

Påmelding innen 1.juni

Vi trenger 2 gutter i alderen 6 - 8 år til en mindre rolle. Rollen er en sjarmerende liten gutt.

Vi trenger 2 gutter som er flinke turnere. Alder ca. 13 - 16 år. Rollen er gutt som skal på audition og som psyker ut Billy Elliot.

Vi trenger 2 - 6 gutter som skal være gutter i gjengen på bokseskolen der Billy Elliot går før han begynner å gå på dansetrening. Alder 11 - 14 år. Må kunne synge greit og det er en fordel med litt teatererfaring.

For de som velges vil det være behov for å delta på teaterprøvene ca 2 dager i uken, og noe mer siste prøveuke. De spiller annenhver forestilling. Prøveperioden 21. november til 22. desember + 2. januar - 23. januar. Forestillinger 14. januar - 11. februar.

Det blir Audition søndag 11. juni kl.14 - 17 på Sandnes kulturhus for disse rollene.

Påmelding til audition jkj@sandnes-kulturhus.no innen 1. juni

Vi trenger et bilde og en kort CV (alder, høyde, scenerfaring/fritidsaktiviteter) med påmeldingen.

Mer om forestillingene og billetter her

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier