Løgnasevangeliet

Løgnaslaget med suksessrevyen ”Løgnasevangeliet” til Sandnes Kulturhus! Humorshow med Per Inge Torkelsen, Dag Schreiner, Rune Andersen og musikere.


Info

Velkommen til revyfest!

Det er en begivenhet når Løgnaslaget varsler ny forestilling. Og nå er laget på gang igjen. Rune Andersen, Dag Schreiner og Per Inge Torkelsen har samkjørt avtalebøkene og lagt inn vårturné med sitt splitter nye show.

Forestillingen har ført til samstemt jubel i pressen. Etter premiere i Stavanger ble det trillet 5´er terninger over hele linjen. Pressen skrev:

5: ”Beste Løgnaslaget-revy på lenge.” ”Veldig morsomt.” Stavanger Aftenblad

5: ”Rune Andersen leverer til terningkast 6 som et knippe norske artister” NRK

5: ”Latteren satt så det ljomet”

Løgnaslaget har 35-årsjubileum i 2016. Og kreativiteten og engasjementet er fremdeles på oppadgående. Det bobler av overskudd i laget som bare har nytt stoff å by på. Rune Andersen (som Dagsavisen slår faste er norges beste imitator) byr rikelig på sin spesialitet både verbalt og i sang. Dag Schreiner har selvfølgelig med seg Bøgvall Kai, Per Inge Torkelsen byr på sinnrike resonnementer og quiz.

Som alltid når Løgnaslaget steller i stand til Løgnaslagsrevy er Bjørn Aslaksen musikals leder. Han har med seg et solid knippe musikere med Odd Erik Ognedal på tangenter, Eivind Hodne på bass og Raymond Lind på trommer.


Billett

Løgnasevangeliet - EKSTRAFORESTILLING! kl 20:30

Sal: Kulturhuset Stor sal


Medvirkende

Musikere: Bjørn Aslaksen, Odd Erik Ognedal, Eivind Hodne og Raimond Lind.

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier