Karius og Baktus

”Det var en gang en gutt, og det var Jens. Han hadde tenner i munnen sin, og det har vi jo alle. Men i en av tennene sine hadde Jens et hull, og der bodde to små fyrer som het Karius og Baktus.


Info

Forestillingen passer best for barn fra 3 år.

Det var noen merkelige navn, syns du kanskje, men så var det også noen ganske merkelige fyrer. De var så bitte små at man ikke kunne se dem uten gjennom et kraftig forstørrelsesglass.

Den ene var svarthåret og den andre var rødhåret, og begge levde av sånt som var søtt og godt, og det fikk de nok av. De trallet og sang, og når de ikke sov, og ikke spiste, så hakket og banket de i tennene for å gjøre huset stort og fint og romslig.”

Den spennende historien om de to rampete tanntrollene ble skrevet i 1949 og er fortsatt like populær i dag, og evig aktuell med et tidløst univers. Karius og Baktus har flyttet inn i tennene til Jens og er klare for nye sprell. Lillebror Baktus har store planer om å utvide huset i hjørnetanna, storebror Karius er skeptisk mens Jens akk`er og au`er seg over de rampete tanntrollenes påfunn. En dag får Jens nok og bestemmer seg for å gå til tannlegen.

Hver sommer i 16 år har Teater Syklus vist Karius og Baktus i Teaterteltet i Frognerparken, i tillegg til å spille på turnéer og kulturhus. Vår versjon ligger tett opp til Egners original med sang, humor og alvor. Teater Syklus har siden 2000 produsert teater for barn og voksne

Forestillingen passer best for barn fra 3 år.

Varighet ca 35 min.


Billett

Karius og Baktus

Sal: Kulturhuset Stor sal


Medvirkende

Karius: Camilla Belsvik

Baktus: Elsa Aanensen

Forteller/Tannbørsten: Anders Borchgrevink

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier