Beatlemania 1967

Beatlemania begrepet ble skapt av hysteriet omkring The Beatles som bredte om seg i et omfang verden aldri hadde opplevd maken til. Nå bringes denne musikalske skatten til scenen ved et av verdens beste Beatles tribute band, og noen av landets beste vokalister.


Info

Fartsfylt og fargerikt show med masse energi, entusiasme, musikalitet, humor!

I 1967 utga The Beatles albumet Sgt. Peppers Lonely Hearts Club Band, også kalt hippienes bibel. Albumet er blitt kåret til tidenes beste, og regnes også som det mest innflytelsesrike albumet i rockens

historie. Oppfølgeren Magical Mystery Tour ble også utgitt dette året, og inneholder låter i samme sjanger som på Sgt. Pepper.

Sangene fra disse to platene ble aldri fremført live av The Beatles, men nå 50 år senere presenteres alle låtene live i et forrykende show med noen et av verdens mest anerkjente Beatles-tolkere. Tor Henning Olsen og Det Betales har gjort tribute til The Beatles i over 40 år, og de har spilt mer enn 70 ganger på The Cavern Club i Liverpool.

De har turnert med legenden Tony Sheridan og Alan Williams (ex. Beatles´ manager) Med seg på scenen har de vokalistene Håvard Gryting, og Pål Rake.

Publikum kan forvente et fartsfylt og fargerikt show med masse energi, entusiasme, musikalitet, humor og muligheten til å gjenoppleve noe av magien som fantes rundt The Beatles og deres musikk!

Vi får høre låter som bl.a. All you need is love, When I’m 64, With a little help from my friends, Lucy in the sky with diamonds, Penny Lane.


Billett

Beatlemania 1967

Sal: Kulturhuset Stor sal

sep 2017

Klokkeslett

Billett status

Pris 400

22

Fredag

19:30

I salg!


Medvirkende

DET BETALES

Bandet har gjort tribute til The Beatles i over 40 år ! De har spilt mer enn 70 konserter på legendariske Cavern Club i Liverpool.

Alan Williams ( ex. Beatles manager) uttalte begeistret : «Det Betales is the best Beatles Tribute Band In The World»

TOR HENNING OLSEN

Tor er Beatles sjefen over alle Beatles sjefer, og har drevet bandet Det Betales i over 40 år. Han blir omtalt som en troverdig og entusiastisk artist, proppfull av energi. Det oppleves til fulle når Tor fremfører låter som I am the walrus, Strawberry fields og A day in the life.

HÅVARD GRYTING

Håvard er kjent fra «The Voice», og som korist i «The show must go on», med Åge Sten Nilsen, og han har takket nei til å synge med selveste Paul McCartney under fredspriskonserten i Oslo for noen år siden. I Beatlemania 1967 fremfører Håvard bl.a. She’s leaving home, Fool on the hill og Your mother should know.

PÅL RAKE

Pål er kjent fra «The Voice» på tv i 2013, og han har de siste årene jobbet med de fremste nasjonale og internasjonale utøverne i musikkbransjen. I forestillingen vil man oppleve Pål synge låter som Sgt. Pepper, Hello Goodbye og Magical Mystery Tour.

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier