Jan Eggum og Concentus

På scenen oser han av humor, varme og livserfaring som de fleste av oss bare kan oppleve på nettopp Jan Eggum konsert. Men Eggum står ikke alene på scenen denne lørdagskvelden her i Sandnes kulturhus.


Info

…så mange kvinner

Det sies at Jan Eggum gir melankolien et ansikt, og om noen skal bryte ned den myten må det være Jan Eggum selv. Eggum er dreven i møtet med publikum, vet hva de vil ha og maler skarpe og vare betraktninger om moderne mennesker på jakt etter noe å holde fast i. På scenen oser han av humor, varme og livserfaring som de fleste av oss bare kan oppleve på nettopp Jan Eggum konsert.

Men Eggum står ikke alene på scenen denne lørdagskvelden her i Sandnes kulturhus.

Concentus og dirigent Rettedal ønsker å hedre sin gjest ved å få arrangert et knippe av artistens egne sanger til korets egen språkdrakt, i tillegg til at det også arrangeres kjente og kjære sanger som fremføres sammen med Eggum.

Velkommen!

Varighet ca 90 min


Billett

Jan Eggum og Concentus …så mange kvinner

Sal: Kulturhuset Stor sal


Medvirkende

Jan Eggum

Concentus
Per Sigmund Rettedal, dirigent

concentus.no

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier