The Cop and The Captain – galskap, magi og tankelesing

Sammen har Captain Frodo og Vidar Hansen nå laget et show som vil underholde, sjokkere og overraske. I tillegg til at det er morsomt. Velkommen til en kveld du sent vil glemme!


Info

Captain Frodo:

Opprinnelig fra Haugesund, men har reist rundt i nær sagt hele verden med sitt show.
Han har gjennom sitt samarbeid med blant andre La Clique og Circus Oz, begeistret sitt publikum i London, Paris, Sydney. I tillegg har han turnert flere år med Zirkus Nemo i Danmark.

Nå er han endelig i Norge!

Captain Frodo har gjort karriere av å gjøre ting en skulle tro var umulig. Han har tatt i bruk sin ekstreme fysikk til å overraske, sjokkere og begeistre sitt publikum.

I tillegg er dette utrolig morsomt!

Hans glansnummer er når han trer kroppen gjennom to tennisracketer, men høydepunktene vil stå i kø denne kvelden.

Vidar Hansen:


Politimannen som blander tankelesing og underholdning.

Hans unike blanding av humor, overraskelse og tankelesing har gjort Vidar til en ettertraktet underholder og foredragsholder.

Han jobbet 14 år i politiet hvor han jobbet mest med spaning, etterretning, organisert kriminalitet og anti-terror. Siden 2012 har han vært profesjonell underholdningsartist og foredragsholder.

Vidar har gjestet TV2 og NRK flere ganger og TV Aftenbladet serien «Mentalisten» ble Aftebladets største nettTV-suksess gjennom tidene.

Se filmklipp på Vimeo her


Billett

The Cop and The Captain – galskap, magi og tankelesing

Sal: Kulturhuset Stor sal

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier