Operakafè

Ingunn Kilen stepper inn for Elisabeth Teige, som måtte trekke seg fra operakafeen. Stefan Ibsen Zlatanos, klaver


Info

Ingunn Kilen debuterte som tredje dame i Tryllefløyten av Mozart i Stavanger Konserthus 2012.Etter det har hun gjort flere roller i inn og utland. Hun er for tiden engasjert ved Bergen Nasjonale Opera og skal synge Moren/ Heksa i Hans og Grete av Humperdinck på turne.

I 2009 fikk hun tildelt Kirsten Flagstad prisen som var en stor ære. Hun har også sunget Wagners Wesendonck lieder med blant annet Barrat Dues symfoniorkester i Oslo Konserthus og Forsvarets Stabsmusikkorps i Ridder salen på Akershus festning.

Hun har blant annet gjort roller som Filipjevna i Eugene Onegin av Tsjajkovskij med Nord Norsk Opera og Kristiansund operaen, Ulrica i Maskeballet av Verdi i Nordfjordeid og Sigrune i Valkyrien av Wagner i Odense i Danmark.

Vert for operakafe er Kjartan Thu

Arrangør: Sandnes Operakor og Sandnes kunst- og kulturhus, med støtte fra Opera Rogaland og Sandnes kommune.


Billett

Operakafè

Sal: Kulturhuset Foajè

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier