Hilde Selvikvåg

Hilde Selvikvåg fra Jæren har på kort tid rukket å etablere seg som en folkekjær artist her til lands. Når du får oppleve Hilde Selvikvåg live, balanserer hun på mesterlig vis mellom det drømmende og det slagkraftige, det elektroniske og det organiske.


Info

Det Spellemannominerte debutalbumet ”Slepp meg fri” fra 2015 ble raskt fulgt opp av knallsterke singler som ”Karusell”, ”Anemone” ”Indie” og ”Janei”. Låtene har fått mye radiotid på kanaler som P3 og NRK P1, noe som har ført til at Hilde Selvikvåg de siste årene har vært en av landets mest spilte norskspråklige artister.

Hilde henter mye inspirasjon fra det åpne kystlandskapet i hjemregionen, som resulterer i poetiske og nære tekster som andre kan kjenne seg igjen i. Ofte er de lekne og fantasifulle, samtidig som hun ikke er redd for å berøre tema som sorg, savn og kjærlighet. Det siste året har Hilde lagt ned mye arbeid i oppfølgeralbumet, som ventes over sommeren 2018.

På produsentsiden har Selvikvåg med seg Børge Fjordheim og Gulleiv Wee.

Når du får oppleve Hilde Selvikvåg live, balanserer hun på mesterlig vis mellom det drømmende og det slagkraftige, det elektroniske og det organiske. Musikken hennes har dessuten truffet godt hos de aller yngste, så vel som unge og voksne. Låtene «Indie» og «Anemone» har blant andre blitt kor- og allsangmateriale på skoler og i kor flere steder i Rogaland. Samtidig kan man i publikum på konsertene finne alt fra unge jenter med bamse i fanget til eldre menn med tårer i øyekroken.

Stadig flere har fått øynene opp for den dyktige artisten fra Rogaland, og med sitt særpreg i uttrykk, melodiføring, stemmeprakt og formidlingsevne har hun bevist at hun er en unik artist og låtskriver som våger å gå sine egne veier.


Billett

Hilde Selvikvåg

Sal: Kulturhuset Stor sal

okt 2018

Klokkeslett

Billett status

Pris 345

25

Torsdag

19:00

I salg!

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier