Musikalske perler

Kvelden avrundes med en liten stund med fine sanger fra musikaler, pop- og gospellåter.


Info

På scenen står Christian Beharie, Siw Noria Øiongen og Elise Sviland.

Christian sang i VIVA i over 10 år, og har i dag en bachelorgrad i rytmisk utøvende musikk. Han har fortsatt å jobbe utøvende med musikken, både som korist og solist, og skal til høsten gi ut egen musikk.

Siw Noria sang i VIVA i 7 år, og har fortsatt å synge i kor både i studietiden og etterpå i Oslo. Hun har vært på flere turneer innenlands og utenlands de siste årene, og arbeider videre med musikken i Oslo.

Elise sang i Viva i 7 år, og studerer i dag Musikk, Menighet og Ledelse på NLA-høgskolen i Oslo. Elise synger også i Norges Ungdomskor i dag, og har mange spennende prosjekter fremover.

Akkompagnatør: Halvor Skaar


Billett

Musikalske perler

Sal: Kulturhuset Foajè

jun 2018

Klokkeslett

Billett status

Pris 150

16

Lørdag

18:45

I salg!

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier