kjøpsinformasjon

Du kan kjøpe billetter i Sandnes kulturhus eller i kaféen på KINOKINO (Olav Kyrresgt.5)


Billetter kan også kjøpes via vår webside .

Du kan reservere billetter på telefon 51 60 20 10 i våre åpningstider

Har du behov for rullestolplass eller ledsager, ta kontakt med Sandnes kulturhus på telefon 51 60 20 10.

Alle våre konserter starter presis.

Fotografering er ikke tillatt under forestilling.


Åpningstider

Sandnes kulturhus og KINOKINO

Vi ønsker vårt publikum velkommen til mange fine opplevelser i Sandnes kulturhus!

Åpningstider Sandnes kulturhus

Man 10:00-19:00

Tirs-fre 11:00-16:00

Lør-søn STENGT

BILLETTER: 51 60 20 10


Billettinfo

Generell billettinformasjon

Kjøpte billetter refunderes ikke

Det er viktig å forsikre seg om at man har valgt riktige billetter før billetten betales. Ta vare på billetten din, den er et verdipapir.

Pass på at du får riktig rabatt på billetten når du kjøper den

Husk å ta med rabattbeviset ditt på forestilling, det kan bli sjekket ved inngangen til salen. Det er kunden selv som er ansvarlig for å sjekke hvilke rabatter som er gjeldende til de ulike arrangementene

Billettavgift:

Billettavgiften er inkludert i prisene som er oppgitt på websiden og i det trykte programmet. Avgiften blir spesifisert når du går inn i kjøpsprosessen.

Rullestolbruker
:

Gi beskjed om du er rullestolbruker når du bestiller billetter. Vi har et begrenset antall faste rullestolplasser. Plassene selges ikke på nettet, men over telefon eller direkte i billettluken. Når du kommer til forestilling; si i fra i billettluken, så hjelper en av publikumsvertene våre deg til plassen din.

Hørselshemmede:

Stor sal i kulturhuset har IR anlegg for hørselshemmede, utstyr til dette kan lånes i resepsjonen før forestilling.

Ledsager:

Hvis du har ledsagerbevis, tilbyr vi fribillett til din ledsager. Ledsagerbeviset må framvises ved kjøp av billetter.

Rabatterte billetter:

Student-,barn- og honnørrabatt vil være tilgjengelige på de forestillingene der vi tilbyr disse rabattene.

Barnerabatt gjelder opp tom 15 år. Barn under 1 år trenger ikke å kjøpe billett dersom de sitter på fanget til en voksen.

Trygdede og personer over 67 år har mulighet til å kjøpe 1 billett til honnørpris.

Grupper:

Ønsker du å kjøpe 10 billetter eller flere til en forestilling, kan du ringe billettluken, så hjelper vi deg der.

Kunne du tenke deg å bli kontaktperson for din bedrift,forening eller vennegjeng? Ta kontakt med vår Nøkkelkundeansvarlig på tlf 970 91 367 eller abf@sandnes-kulturhus.no

Reservasjon:

Vi kan reservere billetter for deg i inntil fem dager fra dagen de bestilles. For grupper (10 personer eller flere) reserverer vi i inntil fjorten dager fra bestillingsdag, eller etter nærmere avtale. Reservasjoner til store grupper kan ikke foretas på nettet.

Slik henter du ut billetten din:

Du kan kjøpe billettene direkte via tix.no, få billettene sendt som e-post og betale via link og skrive dem ut selv. Eller hente dem innen hentefristen i billettluken i Sandnes kulturhus eller på KINOKINO.

Bytte av billetter og refundering:

Hvis du ikke kan gå den dagen du har kjøpt billett til, kan vi bytte billetten til en annen dag den samme forestillingen spilles, så sant det er plasser igjen. Det er ikke mulig å bytte billetter til en annen oppsetning. Billetten må byttes senest én uke før den opprinnelige forestillingen din. Billettgebyr vil ikke bli refundert ved bytting.

Vi refunderer ikke billetter, men gjør unntak hvis vi må avlyse eller endre dato på forestillingen. Vi kontakter deg så raskt som mulig hvis vi får en avlysning, og prøver å foreta refunderingen eller bytte til ny dato så smidig for deg som mulig. Ved rolleendring, forsinkelse eller teknisk feil refunderes ikke billettene.

Når du har mistet billetten:

Fortvil ikke om du har mistet billetten din. Så lenge vi har registrert hvem som har kjøpt den med navn og/eller telefonnummer, finner vi ut av det. Vi anbefaler deg å kontakte oss så fort som mulig når du oppdager tapet, så skriver vi ut en kopibillett.


Gruppe/firma

Gruppebestilling

Ønsker du å kjøpe 10 billetter eller flere til en forestilling, ringer du billettluken 51 60 20 10.

Gjelder det bestilling av billetter til store grupper, kan du gjerne kontakte Nøkkelkundeansvarlig på tlf 970 91 367 eller abf@sandnes-kulturhus.no.

Kunne du tenke deg å bli kontaktperson for din bedrift, forening eller vennegjeng?

Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt med Nøkkelkundeansvarlig pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.


Saler

Saler og seteplassering

KULTURHUSET

Du kan se salkart og seteplassering når du velger hvilken forestilling du ønsker å kjøpe billetter til - trykk på “BILLETT” inne på selve arrangementet.

Kulturhuset inneholder to saler, kurs- og konferanselokaler, bibliotek, restaurant og gjestehavn. I tillegg finnes det en foajé på 400 m² som blant annet benyttes til kunstnersamtaler før eller etter forestilling. I KINOKINO er det stort sett Sal1 som benyttes til danseforestillinger

STOR SAL: Den store konsert- og teatersalen er husets sentrale rom. Med en 250 kvm stor scene, en orkestergrav på 97 kvm og et amfi for 650 seter, er det rom for å sette opp store produksjoner.

LITEN SAL: Liten sal er husets black box. Salen har en gulvflate på 250 m2 og med en kapasitet på ca. 80 seter. Liten sal egner seg også bra til selskaper, kurs- og konferanser.

FOAJÈ: Foajeen strekker seg over 400 kvm, og blir brukt både som konsertlokale,selskapslokale og utstillingslokale. Restauranten Fogo har også en kaffebar i foajeen.

KINOKINO

KINOKINO er tidligere gamle Sandnes rådhusteater - en flottfunkisbygning fra 1941 som tidligere har vært rådhus, kino og bibliotek.

SAL1 - Egner seg godt til flere typer arrangement et spennende arrangementkonsept til bedriften kan dette være rett sted.

Kapasitet med bord og stoler ca 150 - 200. Kapasitet med stående publikum med scene: ca 400.

SAL 2 - Info kommer

SAL 3 - Info kommer

I første etasje finner du KINOKINO KUNSTSAL. KUNSTSAL skal ha en bred plattform som kan ta inn mange ulike utstillinger og aktiviteter.

KAFE: Hyggelig og sjarmerende kafé hvor du kan slappe av med familie og venner. Vi har god kaffe, egenprodusert øl og skjenkebevilgning.


GAVEKORT

Gi en opplevelse i gave!

Kortet kan brukes på alle våre forestillinger, også gjestespill.Kan benyttes til valgfri forestilling.

Gavekort kan kjøpes i vår billettluke, på telefon 51602010 eller på denne nettsiden.

Du kan selv velge beløp, og mottakeren kan bruke hele kortet eller litt og litt i løpet av tiden kortet er gyldig.

Gavekortet vårt kan benyttes på alle våre forestillinger, men gjelder ikke som betalingsmiddel i restauranten

Kjøp gavekort

Praktisk informasjon

Praktisk informasjon

ADRESSE:

Sandnes kulturhus, Mauritz Kartevolds plass 1, 4306 Sandnes

TRANSPORT:

Med tog og buss:
For rutetider og bestilling av togbilletter på mobil, last ned NSB appen, bussruter, last ned Kolumbus buss ruter. Det er god tog og buss forbindelse fra både Jæren og Stavanger.

Med bil:
Nærmeste parkeringsmuligheter er parkeringshusene i Vågen Amfi. Det ligger også en stor parkeringsplass ved togstasjonen og tinghuset. Det er parkeringsplasser for handikappede på baksiden av kulturhuset, kjør da inn fra rundkjøringen ved Vinmonopolet. Hvis en bare skal innom for å hente billetter, kan en parkere 15min ved korttidsparkeringen i Elvegaten.

GÅENDE FRA TOG/BUSS STASJONEN:

Når du står på tog/busstasjonen er du ikke langt fra kulturhuset. Kulturhuset ligger ved parallellgaten til Vågsgaten. På dagtid kan en gå gjennom Amfisenteret, ellers kan en gå ned til enden av Amfisenteret og over Elvegaten i retning Gandsfjorden, så ser en huset.

GARDEROBE:

I foajeen har vi et ubetjent og gratis garderobeområde der du kan henge fra deg yttertøyet. Det sitter alltid en resepsjonsvakt i Foajéen under arrangement, men vi gjør oppmerksom på at en henger fra seg tøyet på eget ansvar.

Å KOMME FOR SENT:

Forestillingene starter presis. Ved første pause kan du gå inn i salen. På danseforestillinger spesielt kan vi dessverre ikke slippe deg inn utenom pausene fordi dette kan forstyrre forestillingen for kunstnerne på scenen og for de andre publikummerne i salen.

FOTOGRAFERING:

Nyt øyeblikket uten fotografering. Telefonbruk og lyd- og bildeopptak forstyrrer både andre gjester og de som opptrer, og er ikke tillatt under forestillinger hos oss. Slå mobiltelefonen helt av eller sett den på stillefunksjon.

NEDSATT FUNKSJONSEVNE:

Våre publikumsverter hjelper deg gjerne hvis du bruker rullator eller trenger ekstra tid for å finne plassen din. Alle våre saler er tilgjengelig for rullestolbrukere. Har du behov for rullestolplass eller ledsager, ta kontakt med Sandnes kulturhus på telefon 51602010.

Stor sal har IR anlegg for hørselshemmede, utstyr til dette kan lånes i resepsjonen før forestilling.

LEDSAGERBEVIS:

Hvis du har et offisielt ledsagerbevis (utstedt av din bydel eller hjemkommune), tilbyr vi deg en gratisbillett til ledsager.

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier