Anmeldelse av Min kamp: Et teaterstykke det bør gå gjetord om

Går det an å vrenge sjela ut av seksbindsverket Min Kamp på to timer? Ja, og man kan gjøre det helt makeløst.


Info

Tandberg trekker frem noe vi ikke så i bøkene

Det snakkes mye i teaterstykket Min kamp. Like mye som det rases, brøles, smigres og fortviles av en firehodet Knausgård slik vi har blitt kjent med ham gjennom bøkene. For på scenen står det fire Knausgårder, Ingjerd Egeberg, Agens Kittelsen, Christian Rubeck og Øystein Røger. Og sammen leverer de et kraftfullt, ja eksplosivt, teaterstykke som evner å gi Knausgårds suggererende prosa et selvstendig sceneliv.

Det er ingen lett jobb. Da det ble kjent at Nationaltheatret vraket Harald Eias forsøk på en dramatisering av Min Kamp, forklarte Hanne Tømta at det rett og slett var vanskelig å enes om hvordan de seks bindene skulle kokes ned til et par timers scenedramatikk som på fornuftig vis formidler alle forfatterens kamper.

Les hele artikkelen på aftenposten.no her

Mer informasjon

KJØP BILLETT

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier