Audition til barnerollene i Disneys Skjønnheten og Udyret

Sandnes kulturhus inviterer til audition for barnerollene i Disneys Skjønnheten og Udyret, som får premiere i Sandnes 9. januar 2015. Audition i Sandnes kulturhus søndag 14. september kl 10.00. Avsluttes senest kl 18.00. Søknader til audition sendes på e-post: jkj@sandnes-kulturhus.no innen 7. september


Info

Søknaden skal inneholde:

Navn, adresse, telefonnummer og e-post adresse og alder, info om høyde. Bilder: portrett og helfigur

Vi ønsker en kortfattet CV med erfaring fra teater, sang/musikk og dans.

Roller:

Det er tre barneroller i forestillingen, og vi søker tre barn til hver av rollene. Spillealder er ikke nødvendigvis din egen alder, men den alderen du kan fremstå som på scenen. Det vil si at alderen som er beskrevet nedenfor er ment som veiledende for hva rollen krever. Dersom du for eksempel er høy eller lav i forhold til andre på din alder kan det hende du ser eldre eller yngre ut på scenen. Se hvor du passer inn, og meld deg på!

Gutt, spillealder 10-12 år:

Chip (Tekopp)
Chip er sønnen til Mrs. Potts,
tekannen som er slottets husholderske. Da slottet ble forbannet ble Chip forvandlet til en tekopp, og i forestillingen er han delvis gutt og delvis kopp. Han søker Belles vennskap, og er alltid snill mot henne. Som rollen Chip må du kunne danse og synge godt, samt beherske teater og replikker på scenen. Chip er den største av barnerollene i stykket. Den som spiller Chip vil også være med i ensemblet i enkelte scener i landsbyen.

Jente, spillealder 8-10 år:

Unge Belle / Jente i landsbyen
I begynnelsen av forestillingen
møter vi Belle som barn. Jenta som skal spille denne rollen må synge godt, samt beherske teater på scenen. Det er fint om du har noe danseerfaring, men det er ikke obligatorisk. Ved siden av å spille Unge Belle, vil skuespilleren være med i ensemblet i enkelte scener i landsbyen og på slottet.

Jente, spillealder 13-15 år:

Gulvteppet / Jente i landsbyen
Jenta som skal spille denne rollen
bør ha en del danseerfaring. I denne rollen er ikke sang så vesentlig, men det vil selvfølgelig være et pluss om du behersker sang også. Skuespilleren vil være med i ensemblet i flere scener i landsbyen, samt spille rollen som det dansende Gulvteppet i det forheksede slottet.

Foberedelse:

All informasjon om audition, inkludert tid og sted for oppmøte, materiale vi ønsker skal forberedes, samt annen nødvendig informasjon vil bli sent pr epost før audition. Vi ber om forståelse for at vi ikke har kapaistet til å svare på individuelle spørsmål om dette.

Om produksjonen:

Regi / koreografi: Jostein Kirkeby-Garstad

Musikalsk ansvarlig: Trond Lindheim

Forestillingen produseres av Christiania Teater og Sandnes kulturhus

Sandnes-premiere: 9. januar 2015

Prøveperiode: Høst 2014 og 2. – 9. januar 2015

Spilleperiode i Sandnes 9. januar til 15. februar 2015

Informasjon til foresatte:

Sandnes kulturhus sin produksjon av Disneys Skjønnheten og Udyret er en profesjonell oppsetning, og barna som skal medvirke i forestillingen vil ha dette som en jobb. Vi skal ha tre lag med barn som vil bytte på å spille forestillingene. Arbeidet er regulert av Arbeidsmiljøloven, og det vil bli innhentet samtykke fra Arbeidstilsynet for hvert enkelt barn som skal medvirke i forestillingen. Arbeidet er lønnet med en fast sats per prøve og forestilling. Det vil bli satt opp en arbeidsplan som tar hensyn til barnas skolegang, og det forutsettes at barna er tilgjengelige i hele prøveperioden og for de forestillinger de blir satt opp på. Vi ønsker et godt samarbeid mellom kulturhuset, foreldre og skole rundt barnas medvirkning i Skjønnheten og Udyret.

All informasjon om audition, inkludert tid og sted for oppmøte, materiale vi ønsker skal forberedes, samt annen nødvendig informasjon vil bli sent pr epost før audition.

Vi ber om forståelse for at vi ikke har kapaistet til å svare på individuelle spørsmål om dette.

Søknader til audition sendes på e-post: jkj@sandnes-kulturhus.no innen 7. september

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier