Billy Elliot har blitt utsatt til 2018

Billy Elliot har blitt utsatt til 2018. Dette er av kunstneriske grunner. Vi ønsker å ha en høy kvalitet på musikalen og trenger lengre tid på oss for å få dette til. Premieren på musikalen Billy Elliot flyttes til januar 2018


Info

Alle som har kjøpt billett kan velge om en vil ha pengene tilbake eller ny billett til forestilling i 2018.

Grunnen er at det har vært mer krevende enn forutsatt å finne mange nok dansende, syngende og skuespillende gutter lokalt til å spille hovedrollene innenfor opprinnelig tidsplan.

Vi trener to flinke gutter, en til hver rolle, men vi trenger minst to på hver rolle for å ha et forsvarlig opplegg. For å komme i mål til premiere januar 2018 starter vi, i tillegg til opplegget i Sandnes, små Billy Elliot klasser i Haugesund og i Oslo og vi trenger tiden frem til premiere.

Alle som har kjøpt billett kan velge om en vil ha pengene tilbake eller ny billett til forestilling i 2018.

Forestillingene i 2018 er nå lagt ut for salg - KJØP BILLETTER

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier