«Billy Elliot» kåret til Årets musikal


Info

Aftenbladet.no / publisert 9. april 2019

Musikalen fra Sandnes kulturhus stakk av med den gjeve prisen Årets musikal da Musikkteaterprisen gikk av stabelen mandag.

«Billy Elliot» var nominert sammen med «Trollmannen fra Oz» på Riksteateret, «Flashdance» på Chateau Neuf og «Phantom of the Opera» på Folketeateret.

– Det er en kjempestor anerkjennelse bare det å bli nominert. Det ligger enormt mye hardt arbeid bak denne produksjonen, som hele huset har vært involvert i over mange år, sa Elisabeth Dahl, kulturhussjef på Sandnes kulturhus, da nominasjonene var klare.

Ann Christin Elverum var nominert for rollen som Mrs. Wilkinson i stykket, men denne prisen gikk til Heidi Ruud Ellingsen for rollen som Alex Owens i «Flashdance».
Årets forestilling deles ut til en musikkteaterproduksjon med høy kunstnerisk kvalitet, egenart/originalitet, eller en produksjon som har utmerket seg spesielt. Les hele artikkelen på aftenbladet.no

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier