Får sentrale roller i «Billy Elliot»-musikalen

Billy Elliot» er Sandnes kulturhus' sjette profesjonelle musikaloppsetning og blir den største satsningen som ikke er et samarbeid med et annet kulturhus eller teatre.


Info

MUSIKAL:

Kulturhuset har tidligere satt opp «Oliver!» (2009), «Sandnes City» (2010), «Annie» (2013), «Les Misérables» (2014) og «Skjønnheten og udyret» (2015). Disse er sett av til sammen 60.500 publikummere i Sandnes kulturhus. Tas publikumstallene på oppsetning av Les Misérables i Haugesund og Kristiansand med, er musikalene sett av ca 90.000 publikummere.

Forventningene til «Billy Elliot» er derfor naturlig nok store, og nå begynner også rollene å bli besatt i musikalen som skal regisseres av Jostein Kirkeby-Garstad. Les hele artikkelen i Sandnesposten 26.04.17

Mer om musikalen BILLY ELLIOT

BILLETTER

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier