Gleder oss til disse to herlige skuespillerne kommer

Stein i lomma (Stones in His Pockets)

Se filmklipp på YouTube her

Spilles fredag 28. september kl 19.00

Gjør deg klar for feelgoodkomedie basert på Stones in His Pockets.

En internasjonal storfilm skal spilles inn på et lite sted i Nord-Norge, og i likhet med mange andre sambygdinger har to rappkjeftede unge menn latt seg hyre inn som statister. Hvordan takler lokalbefolkningen møtet med sleipe produsenter og verdensvante divaer?

Med stjerneregissør Erik Poppe i registolen skal de to drevne komediantene Hallvard Holmen og Øystein Martinsen gi oss hele stykkets fargerike persongalleri. Begge er godt kjent fra både TV, film og teater, og har et register som vil komme godt med når de til sammen nå skal gi skikkelse til nærmere 20 roller.

Erik Poppe er først og fremst kjent som en av våre ledende filmregissører, og han må vel sies å ha førstehåndskunnskap om hva som skjer når underholdningsindustrien rykker inn med hele sitt kjempeapparat og forvandler et intetanende lokalsamfunn til en eneste stor “location”. Derfor vil han også vite å ta vare på det skjøre lille alvoret som ligger under humoren. Les mer

KJØP BILLETT