Her skal det blomstre opp en ny Sandnes-festival

Gatemat-festivalen i Sandnes er siste stjerne på festivalhimmelen her i distriktet. Tilfeldigvis blir det også en bursdagsfeiring på programmet.


Info

KINOKINO 75 år

Da ideen om en egen gatemat-festival ble født i Sandnes, passet det jo godt at noen plutselig kom på å sjekke at KinoKino-bygget fyller 75 år i år.- Her har vi nok sovet litt i timen. Heller ikke historielaget hadde gitt oss et hint, men da vi jobbet med planleggingen av den nye festivalen kom noen plutselig på å sjekke når vi hadde jubileum. Det viste seg at den første kinofilmen i dette bygget ble vist i februar 1941, forteller Anders Netland, daglig leder for Sandnes kunst- og kulturhus.

Les hele artikkelen på Aftenbladet.no

Mer om Gatematfestivalen her

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier