Klart for jungeldans

Laurdag er det premiere på Steps juleforestilling i Sandnes kulturhus. Men først måtte ein haug fuglar, sjiraffar, sebraer, løver, bjørnar, ulvar, slangar og svarte panterar få vita nøyaktig når og korleis de skulle på scenen for å dansa.


Info

– Det er veldig viktig at det et noko etter dette nummeret, for det kjem til å bli ein laaang kveld.

Ein stor ring av ville dyr nikkar lydig til den vaksne, som har tropehjelm og grønn t-skjorte med skrift på: Årets juleforestilling frå Steps dansestudio har fått tittelen «Jungel Loven».

Det er tidleg ettermiddag på Sandnes kulturhus torsdag, og hundrevis av danseglade barn og unge skal tilbringa resten av dagen og kvelden her for å sy saman årets store satsing frå Steps. Dei fleste sit ute i salen, og skal snart få sjå avslutningsnummeret. Men éin gjeng sit altså i ring på scenen, foreløpig skjult av sceneteppet

Se hele artikkelen og flotte bilder på aftebladet.no her.

   
 

Nyhetsbrev

Ved å motta vårt nyhetsbrev får du tilgang på siste nytt og våre beste tilbud levert rett til din e-post.

Firmakontakt Som firmakontakt blir du vårt bindeledd til din bedrift. Du vil motta tilbud og forhåndsinformasjon om kulturhusets forestillinger via epost. Firmakontakten skal aktivt videreformidle informasjonen til de andre ansatte i bedriften og prøve å oppmuntre til gruppebestillinger. Ønsker du mer informasjon eller om noe virker uklart kan du gjerne ta kontakt pr epost abf@sandnes-kulturhus.no eller mobil 970 91 367.

Kategorier